Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Hoe zorg je goed voor jezelf als mantelzorger?

Hoe zorg je goed voor jezelf als mantelzorger?

Workshop · 11 okt, 19:30 - 21:00
Laan Ampsen 15, 7241 NG Lochem, Nederland
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Aanmeldingen sluiten in 7 days.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#70024
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Hoe-zorg-je-goed-voor-jezelf-als-mantelzorger/70024 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als mantelzorger ben je vaak gericht op de zorg van een ander, maar hoe zorg je ook goed voor jezelf?

Uitgebreide omschrijving

Workshop: Hoe zorg je goed voor jezelf als mantelzorger?

Als mantelzorger ben je vaak gericht op de zorg van een ander, maar hoe zorg je ook goed voor jezelf? Wat kun je doen om de zorg met plezier vol te houden?


Tijdens deze praktische avond gaan we op zoek naar balans. Balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf, tussen inspanning en ontspanning, tussen de natuur buiten en de natuur in jezelf. 


De avond wordt begeleid door mindfulness en mind walk trainer Bianca Schuurman-Bosgoed. Indien het weer het toelaat zal een deel van de avond buiten zijn, bij slecht weer zijn we lekker binnen en warm. 


Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van de Lochemse week Mentale gezondheid en is bestemd voor mantelzorgers.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 7 days.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > Hoe zorg je goed voor jezelf als mantelzorger?

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.