Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Gezelligheid

Gezelligheid

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Maatje & buddy
WelzijnOuderenMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#71536
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Gezelligheid/71536 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een inwoonster uit Lochem zoekt gezelligheid en aanspraak. Ze is graag creatief bezig.

Uitgebreide omschrijving

Een inwoonster, 61 jaar, uit Lochem, woont sinds een paar jaar bij haar zus en bezoekt overdag een dagcentrum van Zozijn. Mevrouw is creatief (zoals borduren, daimond painting kaarten maken) maar een kleine wandeling maken of samen t.v. kijken doet ze ook graag. Haar zus is mantelzorger voor haar en zou het fijn vinden om 1 x in de week of 2 weken een avondje voor zichzelf te hebben. Bij voorkeur op de vrijdagavond.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.