Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Erop uit voor een kopje koffie of winkelbezoekje

Erop uit voor een kopje koffie of winkelbezoekje

Structureel werk · 1-2 uur/maand
Lochem, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyBegeleiding
WelzijnOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#78733
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Erop-uit-voor-een-kopje-koffie-of-winkelbezoekje/78733 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Inwoonster uit Lochem wil graag 1 x per maand een kopje koffie in de stad drinken of snuffelen bij de Action.

Uitgebreide omschrijving

Door een recente hersenbloeding is de 78-jarige inwoonster uit Lochem meer aan huis gebonden. Haar man zorgt goed voor haar, maar samen een kopje koffie drinken op de markt of lekker even snuffelen bij de Action is niet zijn ding. Daarom zoekt mevrouw een opgewekt vrouwelijk maatje die 1 x per maand een uurtje met haar op stap wil. In huis gebruikt mevrouw een rollator, buiten zit ze in een rolstoel. Mevrouw is licht, dus haar rolstoel duwen gaat prima. Mocht had wat minder weer zijn, dan vindt ze het ook fijn om voorgelezen te worden uit een boek of uit de krant.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Erop uit voor een kopje koffie of winkelbezoekje

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.