Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Denk en doe mee!

Denk en doe mee!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Sociaal contactKlussen
Buurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30659
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Denk-en-doe-mee/30659 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zie jij kansen in deze tijd om mooie en positieve momenten te creëren in buurten en wijken van de gemeente Lochem? Dan is Team Opbouwwerk (SWL) op zoek naar jou

Uitgebreide omschrijving

Zie jij kansen in deze tijd om mooie en positieve momenten te creëren in buurten en wijken van de gemeente Lochem? Heb je wat tijd, denk je in mogelijkheden en zie je het als een uitdaging om samen met een team, je in te zetten voor de mensen in onze prachtige gemeente? Dan zijn wij, Team Opbouwwerk van SWL, op zoek naar jou!


Wij zijn er voor de inwoners van de gemeente Lochem en ondersteunen initiatieven om activiteiten te ontplooien, projecten op te zetten en zo de eigen straat, buurt of het dorp te verbeteren. Juist nu in coronatijd zijn wij op zoek naar manieren om positieve momenten te creëren in de buurten en wijken. Laten we de verbinding met elkaar zoeken en kijken naar wat wel mogelijk is. Doe jij mee?


Als vrijwilliger binnen ons team ben jij van grote waarde. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar

  • Doeners: vrijwilligers die een vervolg kunnen geven op onze ‘Soep op de Stoep’ actie als ook de actie ‘Verras je Buren’. 
  • Creatievelingen: bv. redacteuren die leuke items vanuit de kernen kunnen aandragen en filmen voor een programma op Lochem TV.
  • Bedenkers: mensen die het leuk vinden om online activiteiten voor onze inwoners op te zetten zoals een pubquiz, kahoot of poll.
  • Aanpakkers


Zie jij mogelijkheden in de verschillende kernen iets moois te laten plaatsvinden? Ben jij die organisator, aanpakker of persoon die anderen weet te overtuigen met toffe plannen?

Denk en doe dan met ons mee!


Hoeveel tijd kost het me?  

Dat is moeilijk te zeggen. Het is vooral belangrijk dat je meedoet in de activiteiten die echt bij jou passen en waar jij blij van wordt. Hoe groot of klein je inzet qua tijd ook kan zijn, alles is welkom! Laten we vooral nu de verbinding met elkaar maken en in de komende maanden zorgen voor positieve momenten in buurten en wijken. Doe mee en ga met ons de uitdaging aan!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Denk en doe mee!

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.