De kracht van wandelen (5 km)

De kracht van wandelen (5 km)

Workshop · 6 jun 2024, 10:00 - 11:00
Koopsdijk 1, 7241 RE Lochem, Nederland
Welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#80292
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/De-kracht-van-wandelen-5-km/80292 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lochemse week van de Mentale Gezondheid
3 - 13 juni 2024
Samen wandelen ontspant en heeft alleen maar positieve gevolgen! De wandeling vindt 2x plaats.

Uitgebreide omschrijving

Vandaag wandelen we 5 kilometer.

Wandelen is super gezond! Behalve voor je lichaam, is wandelen (vooral in de natuur) ook goed voor je geest. Tijdens het wandelen kun je je gedachten ordenen of negatieve gedachten juist opzij zetten door je te richten op je omgeving of op je loopbeweging (je cadans). Dit zorgt voor ontspanning en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor je lichaam. Door ontspanning en bijvoorbeeld een betere nachtrust, voel je je ook lichamelijk beter.


Door: Esther Wissink (leefstijlcoach Lochem) en Janneke Ruiterkamp (Welzijn Lochem)


De wandeling is onderdeel van de Lochemse week van de Mentale gezondheid en start om 14.00 uur bij de fietsenstalling tegenover de Lochemse Hockeyclub Koopsdijk 1 te Lochem.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.