Skip Navigation
Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

Mensen met een beperkingOuderenKinderen & JongerenNatuur & Milieu
Deel

'Buurhondje'

1–2 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
BuitenDe hond uitlaten
DierenwelzijnBuurt & omgeving
1 plaats over.
#30698
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Buurhondje/30698 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een hondenliefhebber? En kan je in geval van 'nood' iemand helpen in het tijdelijk opvangen van haar hondjes? Of misschien ook andersom?
Uitgebreide omschrijving

Een inwoonster uit Lochem heeft 2 hondjes. Nu is ze op zoek naar iemand die, mocht mevrouw onverhoopt enige tijd niet thuis zijn, haar hondjes wil opvangen. Ook zou zij evt. tijdelijk een hondje voor iemand anders kunnen opvangen. Ze zou graag in contact komen met degene die deze vraag ook heeft of die haar hondjes wil opvangen.

Hoe kom ik er?
Over Stichting Welzijn Lochem
SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.
1 plaats over.
#30698
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Buurhondje/30698 om je aan te melden