Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenZorg & Welzijn
Deel

Begeleider Fitklasse

0–1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
SportOnderwijs
Zorg & WelzijnKinderen & Jongeren
4 plaatsen over.
Deel activiteit
#30316
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Begeleider-Fitklasse/30316 om je aan te melden

Samenvatting

Samenwerken aan een gezondere toekomst voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool met inzet van de Fitklasse! Doe jij mee?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Op alle basisscholen voeren wij tijdens de gymles bij groep 5 t/m 8 de Fitklasse uit. Een circuit waar kinderen per onderdeel getest worden op conditie, kracht, sprongkracht enz. Of te wel, hoe fit zijn ze. We zoeken mensen om ons Fitklasseteam te versterken, door 1 onderdeel van het circuit te begeleiden. 


Wat vragen we van je

Je bent sportief, je hebt interesse in een gezonde leefstijl en je kan goed overweg met kinderen.


 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.
4 plaatsen over.
Deel activiteit