Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Begeleider Dag uit Jonge Mantelzorgers

Begeleider Dag uit Jonge Mantelzorgers

Event · 18 sep 2022, 08:00 - 19:30
Lochem, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenVervoerBuitenEvenement & festivalBegeleiding
Kinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#55940
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Begeleider-Dag-uit-Jonge-Mantelzorgers/55940 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op zondag 18 september gaan wij met onze jonge mantelzorgers naar Attractiepark Slagharen. Hiervoor zijn wij opzoek naar begeleiders die de gehele dag meegaan.

Uitgebreide omschrijving

Elk jaar gaan we met de jonge mantelzorgers een dag weg naar een grote attractie. Dit jaar gaan wij met 25 kinderen naar Attractiepark Slagharen. Voor deze dag zijn wij opzoek naar begeleiders die de gehele dag mee kunnen en een groep van maximaal 5 kinderen kan begeleiden gedurende de dag. Denk hierbij aan het meelopen door het park, het zorgen voor genoeg drinken, rust en toiletbezoekjes. Tijdens de dag krijgen we ook eten en drinken en tijdens de busreis moet alles goed worden begeleidt en gecontroleerd of alle kinderen er zijn.

Hou jij ervan om met kinderen te werken, kan je goed begeleiden, ben je niet vies van een achtbaan en ben je bereid veel te lopen op een dag meld je dan snel aan!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Begeleider Dag uit Jonge Mantelzorgers

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.