B€L begeleider Budget-adviescentrum

B€L begeleider Budget-adviescentrum

Structureel werk · 1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Administratie
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30315
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/BL-begeleider-Budget-adviescentrum/30315 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Steeds meer mensen worstelen met hun financiën. Komen er zelf niet uit en krijgen schulden. Als vrijwilliger bij B€L Budgetadviescentrum kan jij het verschil maken in iemands leven. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Steeds meer mensen worstelen met hun financiën. Komen er zelf niet uit en krijgen schulden. Schulden hebben een enorme impact. Als vrijwilliger bij B€L Budgetadviescentrum kun je het verschil maken in iemands leven. Hoe je dat doet? Je brengt overzicht in de inkomsten en uitgaven (en eventuele onbetaalde rekeningen). Daarna maak je samen een plan voor een oplossing. Je denkt mee, biedt praktische hulp en moedigt aan. Maar zeker zo belangrijk is dat je er voor iemand wilt zijn. Vooral in Gorssel zijn we op zoek naar vrijwilligers die hierin het verschil kunnen maken!


Wat vragen we van je

Als B€L-vrijwilliger help je cliënten met het krijgen van overzicht en inzicht in inkomsten en uitgaven en het opstellen van een budgetoverzicht. Daarnaast ondersteun je bij het invullen van formulieren zoals bijvoorbeeld kwijtscheldingen, regelingen gemeente en huur/zorgtoeslag of je biedt ondersteuning bij het regelen van een schuldenregeling.

Geduld, levenservaring en geheimhouding van vertrouwelijke zaken zijn belangrijke eigenschappen. Ook is het goed dat je kan relativeren en dat je vrijwilligersbijeenkomsten kan bijwonen. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.