Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Al fietsend ontspannen

Al fietsend ontspannen

Structureel werk · Flexibele uren
Eefde, Gelderland, Nederland
BuitenMaatje & buddy
WelzijnOuderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#71534
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Al-fietsend-ontspannen/71534 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een inwoonster uit Eefde zoekt een maatje om mee te fietsen

Uitgebreide omschrijving

Even 2 uurtjes fietsen, even eruit. Een 81 jarige inwoonster uit Eefde is al jaren mantelzorger voor haar man. Tijdens een fietstochtje kan ze weer opladen. Graag overlegt ze op welk moment het qua weer en thuissituatie het beste uitkomt. Mevrouw rijdt op een elektrische fiets.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Eefde Activiteiten > Welzijn Lochem > Al fietsend ontspannen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.