Skip Navigation
Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
Deel

Vismaatje

2–3 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Sociaal contactBegeleidingBuiten
Mensen met een beperking
1 plaats over.
#30114
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Vismaatje/30114 om je aan te melden
SamenvattingZullen wij samen gaan vissen?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

Voor M. zijn we op zoek naar een vrijwilliger die met hem wil gaan vissen in het weekend. M. sport graag en hij houdt van Nederlandstalige muziek en zingen. M. is zelf energiek, enthousiast en staat bijna altijd open voor een leuke activiteit. Hij heeft zelf om een vrijwilliger gevraagd, dus hij heeft er echt behoefte aan.


Wat vragen we van je

M. zoekt een energieke en enthousiaste vrijwilliger die ook graag vist.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Trajectum
Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.
1 plaats over.
#30114
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Vismaatje/30114 om je aan te melden