Skip Sidebar

Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Deel
Maatje

Maatje

Structureel werk · 1–2 uur/week
Eefde, Gelderland, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30149
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Maatje/30149 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ga je gezellig mee om iets te ondernemen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

Het liefst zien we graag dat het een vrouw is met een rijbewijs. Qua leeftijd maakt het niet zo heel veel uit, maar ik denk dat ze iets meer heeft met een vrouw op leeftijd dan met een hele jonge vrouw. De vrouw moet duidelijk kunnen communiceren ivm de doofheid van Maria.


Wat vragen we van je

Kleine activiteiten ondernemen, zoals bloemschikken, een taart bakken, naar de markt gaan, koffie drinken, lunchen buiten het terrein.

Omschrijving cliënt: Maria is 59 en wil graag 1x per maand wat ondernemen buiten het terrein. Maria is wat doof.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.