Kan jij het 'fixen'?

Kan jij het 'fixen'?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkComputer
Natuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Repair Club Lochem
#30218
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Repair-Club-Lochem/activiteiten/Kan-jij-het-fixen/30218 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Repair Club Lochem Stel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij willen de afvalberg verkleinen en onze mede-mensen helpen. Spreekt dit jou ook aan? Kom, doe met ons mee en sluit je aan bij het Repair Café.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Repair Café bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers, die de afvalberg wil verkleinen en onze mede-mensen helpen. Wil je advies of tips, heb je iets te repareren of iets dat niet werkt? Kapotte gordijnen/kleding? Weggooien? Echt NIET! Repareren met ONS! Spreekt dit jou ook aan, kom en doe met ons mee.

Dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag van 13:30 uur tot 16:00 uur in het Stadshuus te Lochem. Ook zijn we op dinsdagmiddag vanaf 15:00 uur aanwezig bij 2Switch.


We zijn op zoek naar

extra mensen voor het repareren van o.a. elektrische apparaten, zoals radio's, DVD-spelers, mixers etc. Je werkt samen met een gezellig team van andere reparateurs en vanzelfsprekend help je elkaar waar nodig. Kom gerust eens kijken of het je wat lijkt!


Wat vragen we van je

Enige kennis van elektrische apparaten is wel handig, maar je moet het vooral leuk vinden en de nieuwsgierigheid hebben om samen te zoeken naar oplossingen voor reparaties.  

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Repair Club Lochem

De insteek van het Repair Café Lochem is dat er geen geld voor reparatie word gevraagd, maar alleen een vrije bijdrage.
Het Repair Café Lochem is gestart op 18 juli 2013. Inmiddels bestaan we dik vijf jaar, hebben we ruim 750 apparaten van de afvalberg gered en meer dan 850 klanten mogen ontvangen. In onze eigen ruimte in het Stadshuus, Markt 3 (begane grond), waar we drie keer per week officieel open zijn, willen we nog meer apparaten en andere zaken repareren. Dit alles is mogelijk door de inzet van een groep hardwerkende en enthousiaste vrijwilligers.