Skip Sidebar

Over ons

Het Wansinkhof in Epse fungeert als een huis­kamer voor ouderen in de buurt. Ben jij iemand die zich graag wil in­zetten voor de ouderen uit Epse? Denk en help dan mee deze gezellige ...

Ouderen
Deel
Zorg jij voor onze financiën?

Zorg jij voor onze financiën?

Structureel werk · 1 uur/week
Het Wansink 45, 7214 AH Epse, Netherlands
FinanciënBestuurAdministratie
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Ontmoetingsruimte Epse
#36925
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Ontmoetingsruimte-Epse/activiteiten/Zorg-jij-voor-onze-financien/36925 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Onmoetingsruimte EpseStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Draag jij ouderen een warm hart toe en wil je ons helpen met de financiën? Dan gaat "Stichting Ontmoetingsruimte Epse" graag met jou in gesprek!

Uitgebreide omschrijving

Het Wansinkhof is een kleine woongemeenschap voor mensen van 55+. De 'Stichting Ontmoetingsruimte Epse' beheert de openbare ruimtes. Wij organiseren activiteiten voor bewoners van het Wansinkhof en ouderen in Epse. Zo schenken we in de ochtenden op werkdagen een heerlijk kopje koffie. Daarnaast zijn er muziek- en filmmiddagen, is er gelegenheid om een spelletje te spelen en er kan ook een kaartje worden gelegd. We organiseren ook workshops en uitstapjes. Wanneer het weer kan willen we deze activiteiten graag uitbreiden.


Na 4 jaar heeft onze penningmeester besloten te stoppen en zijn we dus op zoek naar een nieuwe vrijwilliger. De huidige penningmeester is bereid om zijn opvolger/ster in te werken. Draag jij ouderen een warm hart toe en wil je ons helpen met de financiën? Neem dan contact met ons op!


Op dit moment werken we uiteraard volgens de richtlijnen van het het RIVM!!


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Epse Activiteiten > Stichting Ontmoetingsruimte Epse > Zorg jij voor onze financiën?

Over Stichting Ontmoetingsruimte Epse

Het Wansinkhof in Epse fungeert als een huis­kamer voor ouderen in de buurt. Ben jij iemand die zich graag wil in­zetten voor de ouderen uit Epse? Denk en help dan mee deze gezellige ontmoetings­ruimte draaiende te houden.