Skip Sidebar

Over ons

Het Wansinkhof in Epse fungeert als een huis­kamer voor ouderen in de buurt. Ben jij iemand die zich graag wil in­zetten voor de ouderen uit Epse? Denk en help dan mee deze gezellige ...

Ouderen
Deel
Bestuurslid

Bestuurslid

Structureel werk · 2–4 uur/week
Het Wansink 45, 7214 AH Epse, Netherlands
Bestuur
OuderenBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Ontmoetingsruimte Epse
#30230
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Ontmoetingsruimte-Epse/activiteiten/Bestuurslid/30230 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Onmoetingsruimte EpseStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Samen staan we sterk!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

 Het Wansinkhof in Epse fungeert als een huiskamer voor de plaatselijke ouderen. Bewoners van de naastgelegen appartementen, maar ook andere 65-plussers kunnen er van maandag t/m vrijdag (van 10:00 - 11:00 uur) terecht voor een gezellig kopje koffie. De hele week is er iets te doen: we bieden soos aan of andere creatieve activiteiten. En regelmatig bieden wij een warme maaltijd aan. Dankzij onze ontmoetingsruimte kunnen we de oudere bewoners van Epse een gezellige plek bieden.

 

We zijn op zoek naar

 enthousiaste bestuursleden als aanvulling op ons huidig bestuur. In onze ontmoetingsruimte bieden wij diverse activiteiten aan voor onze ouderen uit het dorp. Dit wordt allemaal georganiseerd door vrijwilligers. Ben jij iemand die zich graag wil inzetten voor de ouderen uit ons dorp? Wil jij meedenken en meehelpen om onze ontmoetingsruimte draaiende te houden? Dan gaan wij graag in gesprek met jou! 

 

Wat vragen we van je  

Uiteraard is het prettig dat je affiniteit hebt met ouderen en dat je het belangrijk vindt, dat de ontmoetingsplek 'de plek' is waar onze doelgroep terecht kan voor activiteiten. Daarnaast vinden we het fijn dat je enthousiast meedenkt in het 'reilen en zeilen' binnen onze organisatie. 

 

Wat bieden wij

een enthousiast bestuur bestaande uit 5 vrijwilligers die 1x per maand bij elkaar komen in het Wansinkhof in Epse.

 Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Ontmoetingsruimte Epse

Het Wansinkhof in Epse fungeert als een huis­kamer voor ouderen in de buurt. Ben jij iemand die zich graag wil in­zetten voor de ouderen uit Epse? Denk en help dan mee deze gezellige ontmoetings­ruimte draaiende te houden.