Gastheer/ Gastvrouw 'De Veldhoek'

Gastheer/ Gastvrouw 'De Veldhoek'

Structureel werk · 2–4 uur/week
Gentiaan 1, 7217 TV Harfsen, Netherlands
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Ontmoetingsplek 'De Veldhoek'
#41936
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Ontmoetingsplek-De-Veldhoek/activiteiten/Gastheer-Gastvrouw-De-Veldhoek/41936 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij ons enthousiaste team als gastvrouw of gastheer versterken Op 26 juni is er van 14.00 - 17.00 open huis voor belangstellenden.

Uitgebreide omschrijving

Ouderen in Harfsen en Kring van Dorth willen hier graag op een plezierige manier zo lang mogelijk blijven wonen. De vernieuwde, eigentijdse Ontmoetingsplek De Veldhoek in Harfsen functioneert als een huiskamer waar alle 65-plussers in deze regio welkom zijn. Er wordt gezellig koffie gedronken, een krantje gelezen, biljart gespeeld en een kaartje gelegd. Ook worden er bijvoorbeeld creatieve cursussen en yoga gegeven, terwijl binnenkort een veelzijdig middagprogramma start met interessante lezingen en themabijeenkomsten.


Ter begeleiding is het bestuur van Stichting Ontmoetingsplek De Veldhoek op zoek naar vrijwilligers die het enthousiaste team willen versterken. Vrijwilligers die de activiteiten of de maaltijd willen begeleiden, die koffie willen schenken maar vooral ook als gastvrouw of -heer ervoor willen zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. Vaak helpen persoonlijke aandacht en een goed gesprek daarbij.


Hoeveel tijd kost u dit? Een paar uurtjes per week of per veertien dagen zou fijn zijn! Op zaterdag 26 juni houden we open huis en vertellen we u onder het genot van een hapje en drankje heel graag meer. Kom kennismaken met andere vrijwilligers en met het bestuur. U bent hartelijke welkom tussen 14 en 17 uur, ook als u alleen geïnteresseerd bent in het nieuwe programma.

Hellen Strik, de welzijnscoördinator is ook aanwezig. Leuke mogelijkheid om meteen (nader) met haar kennis te maken. Zij is er voor alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Ontmoetingsplek 'De Veldhoek'

“De Veldhoek” is een plek waar alle senioren van Harfsen/ Kring van Dorth en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en waar zij zich thuis voelen zoals in een huiskamer.