Skip Sidebar

Over ons

“De Veldhoek” is een plek waar alle senioren van Harfsen/ Kring van Dorth en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en waar zij zich thuis voelen zoals in een huiskamer.

OuderenWelzijn
Deel
Creatief Brein

Creatief Brein

Structureel werk
Gentiaan 1, 7217 TV Harfsen, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Ontmoetingsplek 'De Veldhoek'
#30358
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Ontmoetingsplek-De-Veldhoek/activiteiten/Creatief-Brein/30358 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Ontmoetingsplek 'De Veldhoek' HarfsenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ben je creatief en kan je goed luisteren? Vind je het daarnaast leuk om met 'De Veldhoek' mee te denken en uitvoering te geven aan activiteiten? Ga dan met ons de uitdaging aan!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Ontmoetingsplek 'De Veldhoek' in Harfsen beheert een ontmoetingsruimte waar senioren van Harfsen/Kring van Dorth en omgeving, onder het genot van een kopje koffie, elkaar kunnen ontmoeten en waar zij zich thuis voelen zoals in een huiskamer. Wij organiseren met regelmaat wisselende activiteiten. 

Waar gaat het om

De gemeente lochem heeft onze stichting in het kader van haar preventiebeleid betrokken bij een pilot 'Oud worden in je eigen, vertrouwde dorp'. In deze 2- jarige proef willen we de activiteiten uitbreiden en de Ontmoetingsplek ook in de middagen openstellen voor alle inwoners van 70 jaar en ouder. De Stichting streeft ernaar de pilotperiode zo te gebruiken dat continuiteit ook daarna gewaarborgd is. 


Wat is de taak

Als coördinator denk je mee, kom je met voorstellen over de concrete invulling van het programma en de daarvoor benodigde middelen. Je geeft leiding aan de uitvoering van de actviteiten samen met de vrijwilligers. Je kan goed observeren, je geeft aandacht en je hebt een luisterend oor. Je adviseert het bestuur bij de beleidsvorming. 


Wat vragen we van je

Het is prettig dat je minimaal MBO+ niveau hebt en eventueel een opleiding in de activiteitenbegeleiding of vergelijkbare ervaring hebt. Ben je daarnaast betrokken, proactief, creatief en sociaal? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Wat bieden wij

Een inspirerende functie waarin je gaat werken in een gezellig team en samenwerkt met andere betrokken, enthousiaste vrijwilligers.Tevens krijg je in deze functie een beloning op basis van fiscaal toegestane vrijwilligersvergoeding. 

 

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Ontmoetingsplek 'De Veldhoek'

“De Veldhoek” is een plek waar alle senioren van Harfsen/ Kring van Dorth en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en waar zij zich thuis voelen zoals in een huiskamer.