Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het ...

Kinderen & Jongeren
Deel

Verbinder'

1 uur/week
Lochem, Gelderland, Netherlands
Organiseren
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30241
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/Verbinder/30241 om je aan te melden
SamenvattingBen jij de verbinder voor Stichting Leergeld Lochem, die kinderen weer mee laat doen?
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar 

een coördinator voor 2 ochtenden in de week, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Je beoordeelt de aanvragen, je voert een goede administratie en stuurt de vrijwilligers en intermediairs aan. Je bent een verbindingsschakel tussen bestuur en vrijwilligers. Daarnaast onderhoud en leg je externe contacten.

 

 

Wat vragen we van je

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, je kan zelfstandig werken en je bent communicatief vaardig. Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten.

Krijg je zin in deze mooie uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op, ook als je eerst nog wat meer wil weten over de functie van coördinator. 


Wat bieden wij

Je komt te werken in een prettig team en het is een zeer uitdagende functie die wellicht aanvullend kan zijn op je loopbaan. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Lochem
Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem.

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30241
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/Verbinder/30241 om je aan te melden