Officemanager

Officemanager

Structureel werk · 1 uur/week
Lochem, Gelderland, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Leergeld Lochem
#30185
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/Officemanager/30185 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De voldoening om er voor te zorgen dat alle kinderen kunnen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

een officemanager die bij voorkeur op dinsdag- en donderdagmorgen ons team komt versterken. In deze functie beheer je onze mailbox en neem je telefoontjes aan. Daarnaast onderhoud je de contacten met Leergeld- gezinnen en Leergeld-medewerkers, je plant en notuleert vergaderingen en je coördineert speciale acties voor gezinnen, zoals bijvoorbeeld Actie Pepernoot.


Wat vragen we van je

Het is prettig in deze functie dat je administratief onderlegd bent en secuur kan werken. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen en kan je je goed inleven in de situaties van Leergeld- gezinnen.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Leergeld Lochem

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem.