Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Coördinator Leergeld Lochem, bijzonder werk met veel voldoening

Coördinator Leergeld Lochem, bijzonder werk met veel voldoening

Structureel werk · 6–8 uur/week · Start vanaf 15 apr 2024
Lochem, Gelderland, Nederland
Coördineren
Kinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Leergeld Lochem
#76635
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/Coordinator-Leergeld-Lochem-bijzonder-werk-met-veel-voldoening/76635 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Twee ochtenden per week ben je samen met de andere coördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en stuur je de vrijwilligers aan.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij samen met de andere coördinator de spin in het web?


Je bent de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers, de intermediairs. Je beoordeelt aanvragen van gezinnen, je begeleidt de intermediairs bij hun werkzaamheden, je onderhoudt contacten met samenwerkingspartners zoals het jeugdfonds, de gemeente, vluchtelingenwerk en vele anderen.


Kortom, je doet graag veel verschillende dingen en je kunt goed communiceren. Veel van je werk is vraag gestuurd, het beantwoorden van mails en werken met aanvragen in ons administratieprogramma. Enige handigheid met de computer is vereist.


Taken

Je bent mede verantwoordelijk voor de goede afwikkeling van alle aanvragen, informatieve vragen en de overige werkzaamheden op kantoor.

Bij het beoordelen van aanvragen hanteer je een vast kader, maar bij onduidelijkheden is er overleg met de intermediair, een organisatie als het Jeugdfonds (JFSC) of een zwembad bijvoorbeeld.

De coördinator stemt af met het bestuur en organiseert een aantal keren per jaar een bijeenkomst met alle intermediairs.


Vereisten

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep, kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben. Je werkt graag samen met anderen, je kunt goed luisteren en ook knopen doorhakken. Je maakt je vertrouwd met het Leergeld administratieprogramma waarin beoordelingen vastgelegd worden.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Stichting Leergeld Lochem > Coördinator Leergeld Lochem, bijzonder werk met veel voldoening

Over Stichting Leergeld Lochem

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem.