Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het ...

Kinderen & Jongeren
Deel

Alle kinderen mogen meedoen

1 uur/week
Lochem, Gelderland, Netherlands
Coördineren
3 plaatsen over.
Deel activiteit
#30278
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/Alle-kinderen-mogen-meedoen/30278 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Want nu meedoen is straks meetellen! Zet je in voor stichting Leergeld en biedt kinderen de kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Samen zorgen we voor het verschil.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Vrijwilligers die zelfstandig bij gezinnen op bezoek gaan en de financiële situatie beoordelen. Je wordt hierbij uiteraard ondersteund door een gemotiveerd team.  

Vind je het daarnaast een uitdaging om soms met handen en voeten te communiceren? En wordt je daarnaast blij van spelende kinderen? Dan willen wij graag kennismaken met jou!

 

Wat vragen we van je

Een zelfstandige werker, communicatief vaardig, affiniteit met kinderen, kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie en basisvaardigheden op de computer hebben.

 

Wat bieden wij

Je kan prima vanuit huis werken en je bepaalt je eigen werktijden en uren. Daarnaast kan je leuke contacten ervaren met de gezinnen en werk je in een fijn team. Ook zijn er mogelijkheden tot het volgen van regionale en landelijke trainingen

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Deel activiteit

Over Stichting Leergeld Lochem

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem.