Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Administratief wonder

Administratief wonder

Structureel werk · 7–8 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
Administratie
Kinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Leergeld Lochem
#36728
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/Administratief-wonder/36728 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Weet jij onze administratie bij te houden? Kom ons team dan versterken en zet je in voor kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen.

Uitgebreide omschrijving

De Stichting Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen van 4 tot 18 jaar om mee te doen aan allerlei binnen- en buitenschoolse activiteiten, van sport tot muziek, van schoolreisje tot een verjaardagspakket. Ouders kunnen aanvragen indienen zodat hun kinderen kunnen meedoen.


In deze functie verzorg je de administratieve verwerking van de aanvragen. Je onderhoudt contacten met cliënten, intermediairs en leveranciers. Daarnaast ben je servicegericht en je hebt ervaring met online communicatie.


Wij bieden een functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een klein, enthousiast team met een collegiale werksfeer. Het betreft een vrijwillige functie van 8 uur per week op kantoor. Alle medewerkers van Leergeld Lochem werken op vrijwillige basis. 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Leergeld Lochem

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem.