Skip Sidebar

Over ons

De stichting is in november 2009 opgericht met als doelstelling het bevorderen van de sociaal-culturele functie van de Grote of St. Gudulakerk te Lochem. n de Grote of St. Gudulakerk werden, sinds de ...

Kunst & cultuurReligie
Deel
Gastheer/ gastvrouw concerten

Gastheer/ gastvrouw concerten

Structureel werk · 1 uur/week
Markt 2, 7241 AA Lochem, Netherlands
Receptie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Gudula Cultureel
#30250
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Gudula-Cultureel/activiteiten/Gastheer-gastvrouw-concerten/30250 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

"Hoge kwaliteit met lage drempel"
Laat jij anderen genieten van klassieke muziek in de Gudulakerk.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Gudula Cultureel, een groep enthousiaste mensen die zich intensief bezig houdt met het organiseren van concerten in de Gudulakerk in de zomerperiode. Hiertoe behoren marktorgelconcerten op de woensdagmorgen en vrijdagavondconcerten. De concerten zijn laagdrempelig, dwz dat er geen toegang wordt geheven maar een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.


We zijn op zoek naar

Gastvrouwen of gastheren die voor het concert de opstelling van de stoelen en tafels aanpassen en de verdere aankleding verzorgen. De bloemen voor de uitvoerenden regelen, de programma’s uitdelen en na de concerten collecteren.


Wat vragen we van je

Het is prettig als je hand- en spandiensten wil verlenen tijdens onze concerten die gedurende de zomermaanden 6x op woensdagochtend (45 min) en 6 x op vrijdagavond (ongeveer 90 min.) in de Gudulakerk worden uitgevoerd.

Fysiek in staat zijn om stoelen te tillen en te verplaatsen.

 

Wat bieden wij


Mooie momenten in een prachtig monumentaal gebouw, tijdens het uitvoeren van klassieke muziek. Daarnaast werken we in een team van enthousiaste mensen.En eens per jaar sluiten we af met een gezellig etentje.


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Stichting Gudula Cultureel > Gastheer/ gastvrouw concerten

Over Stichting Gudula Cultureel

De stichting is in november 2009 opgericht met als doelstelling het bevorderen van de sociaal-culturele functie van de Grote of St. Gudulakerk te Lochem. n de Grote of St. Gudulakerk werden, sinds de voltooiing van de restauratie van het kerkgebouw in de jaren zeventig van de vorige eeuw, concerten georganiseerd door de Culturele Commissie van de Stichting Grote Kerk Lochem.
In 2004 werd door de nieuwe organist van de Gudulakerk voorgesteld om de culturele activiteiten uit te breiden in het kerkgebouw. Volgens haar zou de kerk, die letterlijk in het centrum van de stad staat, cultureel ook een meer centrale rol moeten kunnen spelen (zoals het in de middeleeuwen ook gebruikelijk was). De achterliggende gedachte daarbij is dat een dergelijke rol indirect ook zorgt voor de instandhouding van het gebouw.