Skip Sidebar

Over ons

Aan de rand van het dorp en aan het begin van de Gorsselse heide ligt Speeltuin de Bolderhoek. Werkelijk een prachtige locatie. De speeltuin beschikt over vele en diverse soorten speeltoestellen ...

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deel
Speeltuinvereniging de Bolderhoek

Over Speeltuinvereniging de Bolderhoek

Aan de rand van het dorp en aan het begin van de Gorsselse heide ligt Speeltuin de Bolderhoek. Werkelijk een prachtige locatie. De speeltuin beschikt over vele en diverse soorten speeltoestellen. En biedt daarbij ook nog een …m2 aan speelweide ,die door middel van een hek veilig is afgeschermd van de weg.
Maar dat is nog niet alles. Naast spelen in de speeltuin zijn er veel meer activiteiten die door de speeltuinvereniging worden georganiseerd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks gehouden paasfestijn met paasvuur, de sinterklaasviering, maar ook aan de kleedjesmarkt en de knutselmiddagen voor onze jongere leden.
Speeltuin vereniging de Bolderhoek ziet zich zelf dan ook niet als alleen maar speeltuin, maar wil graag DE ontmoetingsplek voor de kinderen ( en hun ouders) in Gorssel zijn.
Kortom, een speeltuin om trots op te zijn.

Foto's