Skip Sidebar

Over ons

Jaarlijks helpen wij 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een misdrijf, verkeersongeval of andere ingrijpende gebeurtenis. Onze hulp is gratis. Wij bieden emotionele ...

Welzijn
Deel
Medewerker Algemene Dienstverlening

Medewerker Algemene Dienstverlening

Structureel werk
Burgemeester Dijckmeesterweg 12, 7201 AL Zutphen, Netherlands
HulpverleningZorg
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Slachtofferhulp Nederland
#30228
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Slachtofferhulp-Nederland5/activiteiten/Medewerker-Algemene-Dienstverlening/30228 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij in staat om een slachtoffer van een misdrijf, calamiteit of verkeersongeval te ondersteunen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Elk slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of ramp verdient de beste hulp. Jaarlijks helpen wij 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Wij bieden emotionele hulp, begeleiden mensen in het strafproces en helpen bij eenschadevergoeding. Zo kan je verder!


We zijn op zoek naar

De medewerker Algemene Dienstverlening (AD) ondersteunt een slachtoffer van een misdrijf, calamiteit of verkeersongeval op verschillende gebieden.
Wij zoeken vrijwilligers voor het team Algemene Dienstverlening. Als vrijwilliger AD ga je in gesprek met slachtoffers van een misdrijf, calamiteit of verkeersongeval. Je informeert en ondersteunt slachtoffers zodat ze weer grip op hun leven krijgen. Je luistert naar hun verhaal en ondersteunt waar mogelijk. De gesprekken kunnen bij slachtoffers thuis of op locatie plaatsvinden.


Wat vragen we van je

Als vrijwilliliger ben je service- en klantgericht, zelfstandig, empathisch en doortastend. Je bent in staat om contact te leggen en vertrouwen op te bouwen. Je bent minimaal 25 jaar, je hebt HBO werk- en denkniveau en je bent goed in de Nederlandse taal en computervaardig. Ben je daarnaast gemiddeld 8 uur per week beschikbaar en inzetbaar tijdens crisissituaties buiten kantooruren? Dan komen wij graag in contact met jou!

 
Wat bieden wij

Werk dat er toe doet en werkzaamheden die uitdagend, veelzijdig en resultaatgericht zijn. Je hebt daarnaast de mogelijkheid je kwaliteiten in te zetten en verder te ontplooien. Je komt te werken in een enthousiast team en daarnaast bieden wij begeleiding, training en deskundigheidsbevordering aan. Ook hebben wij een goede onkostenvergoeding en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

 

Interesse?
Als je onderaan de vacature op 'Inschrijven' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.
Ben je nog niet eerder aangemeld bij deze vacaturebank, schrijf je dan eerst in via www.vrijwilligersweb.vrijwiligerscentralelochem.nl

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zutphen Activiteiten > Slachtofferhulp Nederland > Medewerker Algemene Dienstverlening

Over Slachtofferhulp Nederland

Jaarlijks helpen wij 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een misdrijf, verkeersongeval of andere ingrijpende gebeurtenis. Onze hulp is gratis. Wij bieden emotionele ondersteuning, begeleiden u in het strafproces en helpen u bij uw schadevergoeding. Zo kunt u vandaag verder.