Welpenhulp

Welpenhulp

Structureel werk · 2–4 uur/week
Vordenseweg 9, 7241 RL Lochem, Netherlands
BegeleidingBuiten
Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Scouting de Witte Wieven
#30350
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Scouting-de-Witte-Wieven/activiteiten/Welpenhulp/30350 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om met kinderen te werken en kan jij de nodige gezelligheid brengen? Dan is scoutinggroep de Witte Wieven op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine, gezellige scoutinggroep de Witte Wieven uit Lochem. Op zaterdagochtend draaien wij de welpengroep (6-10jaar) en op vrijdagavond de scouts (10-15 jaar) en explorers (16+).


We zijn op zoek naar

Iemand die op de zaterdagochtend wil helpen met het begeleiden van de welpengroep. Als leiding beginnen we om 9.30 uur en zijn we rond 12.30 uur klaar.


Wat vragen we van je

Je helpt mee met voorbereiden en draaien van de welpengroep. Soms is dat een voorbeeldje maken voor knutselen of een klein tochtje uitzetten. Tijdens de opkomsten begeleid/help je de kinderen met de opdrachten. Beetje scoutingervaring is handig maar niet noodzakelijk. Verder moet je het natuurlijk leuk vinden om met kinderen te werken en gezelligheid meebrengen. 

 

Wat bieden wij

Een gezellige groep, met een leuk en enthousiast team dat leiding geeft. Een aantal keer per jaar zijn er gezamenlijke opkomsten. Op de vrijdag mag je ook komen na de scoutsopkomst om gezellig na te zitten. Daarnaast hebben wij een aantal keer per jaar een uitje met de teamleden die leiding geven.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Scouting de Witte Wieven

Scouting staat voor uitdaging! Wat dachten jullie van kampvuur maken en hier op koken, een schommel maken met palen en touw, een weekendkamp en als klapper van het jaar een zomerkamp met altijd een spetterend thema.

Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Het plezier met elkaar staat voorop en dat je dan via allemaal activiteiten en spelen met elkaar leert samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich dus bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren