Skip Sidebar

Over ons

Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieNatuur & Milieu
Deel
Verbouwing

Verbouwing

Structureel werk · 2–8 uur/week
Kwekerijweg 5, 7213 AX Gorssel, Netherlands
Koken & etenCoördinerenKlussenBuiten
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Scouting IJsselgroep
#30372
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Scouting-IJsselgroep/activiteiten/Verbouwing/30372 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Scouting IJsselgroep gaat verbouwen. Voor de verbouwing zijn we op zoek naar een aantal klussers voor diverse werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Eindelijk is het zover. Scouting IJsselgroep gaat verbouwen. Help jij ook mee? Zo zorgen we er samen voor dat onze springlevende vereniging een gebouw heeft dat weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd!


Het hoofdgebouw van Scouting IJsselgroep heet het “Troephuis”, het biedt onderdak aan de oudste leeftijdsgroepen van de vereniging (11 tot en met 21 jaar) en wordt daarnaast gebruikt bij verschillende grote activiteiten in Gorssel en omgeving waarbij het kind centraal staat (o.a. Huttendorp Gorssel)!


Het oudste gedeelte van het gebouw dateert uit 1956. In een periode van bijna 65 jaar is het gebouw meerdere keren uitgebouwd (1981 en 1986), waarmee het gebouw zijn huidige vorm heeft gekregen. Mede door veroudering, intensief gebruik en veranderende eisen ondersteunt het gebouw de activiteiten die er worden georganiseerd onvoldoende. Een ingrijpende verbouwing is derhalve noodzakelijk.


Zonder de inzet van vrijwilligers komt er géén nieuw Troephuis, zo simpel is het! Een aannemer gaat voor ons de ruwbouw verzorgen. Dat wil zeggen dat er straks vele klussen te klaren zijn! Denk hierbij aan het beitsen van schaaldelen, leggen van vloerverwarming, (hulp bij) installatiewerk, schilderwerk, het plaatsen van wandbetimmering aan de binnen en buitenzijde en nog veel meer. Ben jij een beginnende of ervaren klusser en lijkt het je leuk om een (nog niet eerder genoemde) leuke klus op te pakken? Neem dan contact met ons op!


Voor meer informatie, bekijk onze website verbouwing.scouting-ijsselgroep.nl. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Scouting IJsselgroep

Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met leeftijdsgenoten wordt een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Met respect voor zichzelf en hun omgeving leren leden eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen. Kernwaarden zijn: Vriendschap, Outdoor en Traditie.