Skip Sidebar

Over ons

Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieNatuur & Milieu
Deel
Scoutsleid(st)er

Scoutsleid(st)er

Structureel werk
Kwekerijweg 5, 7213 AX Gorssel, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Scouting IJsselgroep
#30221
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Scouting-IJsselgroep/activiteiten/Scoutsleidster/30221 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je biedt onze leden leuke en afwisselende opkomsten en levert een bijdrage aan het spelenderwijs ontwikkelen van deze jeugdleden.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Scouting staat voor uitdaging! We bieden je leuke en spannende activiteiten waarbij je wordt uitgedaagd je persoonlijk te ontwikkelen. Scouting is veel meer dan alleen maar knopen leggen, kampvuur maken, koken (op het kampvuur), een spel spelen, een vlot bouwen en kamperen. We doen namelijk nog veel meer. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder... 


We zijn op zoek naar

een vrijwilliger die een nieuwe uitdaging zoekt. Hierbij krijg je de mogelijkheid om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van jongeren als leidinggevende. Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, scoutingactiviteiten te ondernemen? Ben je bovendien een aantal uur in de week hiervoor beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je biedt onze leden leuke en afwisselende opkomsten en levert een bijdrage aan het spelenderwijs ontwikkelen van deze jeugdleden. Je wordt ingewerkt door je mede leiding (on the job training). Hierdoor heb je volop de mogelijkheid te ontdekken welke rol je wilt vervullen in het leidingteam. Om voor de scouts een zo stabiel mogelijk leidingteam te creëren zoeken wij bij voorkeur iemand die in de regel elke zaterdagmiddag aanwezig kan zijn.


Wat vragen we van je

Je bent enthousiast en bereid je in te zetten als leid(st)er. Je kunt goed omgaan met jeugdleden en andere leidinggevenden. Scoutingervaring is niet noodzakelijk, maar wel handig als je dit hebt. Je bent ongeveer 4 uur per week bezig met deze activiteit. Om voor de scouts een zo stabiel mogelijk leidingteam te creëren, zoeken wij bij voorkeur iemand die in de regel elke zaterdagmiddag aanwezig kan zijn.

 
Wat bieden wij

Volop gelegenheid tot het volgen van scholing (competentiegericht via de Scouting Academy) en een goede samenwerking met andere betrokkenen en enthousiaste vrijwilligers. Je doet veel nieuwe contacten op en ervaring en deskundigheid op allerlei vlakken.

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Scouting IJsselgroep

Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met leeftijdsgenoten wordt een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Met respect voor zichzelf en hun omgeving leren leden eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen. Kernwaarden zijn: Vriendschap, Outdoor en Traditie.