Gastvrouw- heer

Gastvrouw- heer

Structureel werk · 2–4 uur/week
Molenweg 53, 7213 XD Gorssel, Netherlands
ReceptieGastheer/vrouw
Buurt & omgevingSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
SCC 't Trefpunt
#30122
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SCC-t-Trefpunt/activiteiten/Gastvrouw--heer/30122 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Word jij het nieuwe gezicht van 't Trefpunt?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

een gastvrouw of gastheer die tijdens de openingstijden aanwezig kan zijn voor diverse werkzaamheden. Zo ben je aanspreekpunt voor de huurders die gebruik maken van de ruimtes in ‘t Trefpunt en zorg je voor koffie en thee. Daarnaast ontvang je de gasten die binnenlopen en zorg je dat iedereen zich thuis voelt in de 'huiskamer' van Gorssel. Als je het leuk vindt om te werken met mensen en je maakt graag een ‘praatje’, dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Wat vragen we van je

Je bent representatief en je vindt het leuk om gasten en huurders te verwelkomen. Je bent klantgericht, flexibel inzetbaar en communicatief vaardig. Daarnaast kan je prima zelfstandig werken, maar ook in groepsverband. Je vindt het niet alleen leuk om met mensen te werken, maar je kunt ook een luisterend oor bieden.

 

Wat bieden wij

Binnen ons informele team zorgen we ervoor, dat je eerst met een vaste kracht kunt meelopen. Op deze manier kunnen we je goed wegwijs maken in onze organisatie.

 


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over SCC 't Trefpunt

't Trefpunt is hét ontmoetingscentrum in Gorssel voor sport, spel en cultuur. We beschikken over sport- en evenementenhallen, vergaderzalen en repetitieruimtes. Deze worden door verenigingen gebruikt, maar ook het bedrijfsleven kan hier gebruik van maken. Er is ook een fitnessruimte, yoga, kinderopvang, een dierenarts, een reisbureau en er zijn biljarttafels aanwezig. In het sfeervolle horecagedeelte kan men gezellig napraten, onder het genot van een hapje en een drankje.