Vacature secretariaat

Vacature secretariaat

Taak · 2–4 uur
Stationsstraat 32, 7021 CK Zelhem, Nederland
BestuurAdministratie
Activiteit Delen
Radio Ideaal
#64430
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Radio-Ideaal/activiteiten/Vacature-secretariaat/64430 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Radio Ideaal en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Radio Ideaal maakt met Ideaal TV onderdeel uit van de Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten. De omroep heeft een studio in Zelhem en Lochem. De radioprogramma's zijn in een groot deel van de Achterhoek en Liemers te ontvangen. De lokale omroep werkt met ruim 85 vrijwillige medewerkers.

Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen? Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je! Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep? Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Omschrijving van de werkzaamheden:

  • Het opstellen van de agenda voor bestuurs- en  andere vergaderingen en het notuleren van deze vergaderingen.
  • Meedenken over en meewerken aan de toekomstplannen van de omroep.
  • Het lezen, beantwoorden en/of doorsturen van inkomende post en email.
  • Het verzorgen van de correspondentie met externe partijen zoals het Commissariaat voor de Media, de NLPO, andere lokale omroepen en de gemeenten.
  • Administratie van het medewerkersbestand en het onderhouden van contacten met de vrijwilligers
  • Het beheren en bewaren van het archief

Voor alle werkzaamheden wordt er een laptop beschikbaar gesteld.

Wij bieden een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie in een gezellige organisatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Radio Ideaal

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de Achterhoek. De radioprogramma’s zijn bestemd voor een brede doelgroep, waarbij het accent ligt op luisteraars van 35 tot 65 jaar. Op Radio Ideaal hoor je de hele dag herkenbare muziek: Gouwe ouwe muziek wordt afgewisseld met nieuwe muziek. Ieder uur hoort men het belangrijkste nieuws uit de regio of krijgt men een overzicht van evenementen en activiteiten in de streek. Iedere dag wordt tussen 18 en 19 uur het actualiteitenprogramma Achterhoek Totaal met nieuws en achtergronden bij het nieuws gepresenteerd. Op www.radioideaal.nl kan men het laatste nieuws lezen, foto's van evenementen bekijken en de agenda voor de komende periode inzien.