Redactiemedewerker

Redactiemedewerker

Structureel werk · 1 uur/week
Vanuit huis
Marketing & CommunicatieSociale mediaKlussen
Buurt & omgevingOnderwijsKunst & cultuur
Activiteit Delen
Radio Ideaal
#30426
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Radio-Ideaal/activiteiten/Redactiemedewerker/30426 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Radio Ideaal is dringend op zoek naar redactiemedewerkers die agenda- en nieuwsberichten willen verwerken in het systeem,

Uitgebreide omschrijving

Wat vragen we van je

Een goede beheersing van de Nederlands Taal en het is in deze functie fijn dat je kennis hebt van de Achterhoek. Daarnaast is het prettig dat je wekelijks een aantal momenten (30- 60 minuten per keer) vanuit huis kan werken of vanuit de studio in Zelhem.

 

Wat bieden wij

Wij werken met een gezellig team vrijwilligers en uiteraard zorgen wij voor de benodigde apparatuur. 

Ook volgen wij de maatregelen van de RIVM strikt op!

Activiteit Delen

Over Radio Ideaal

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de Achterhoek. De radioprogramma’s zijn bestemd voor een brede doelgroep, waarbij het accent ligt op luisteraars van 35 tot 65 jaar. Op Radio Ideaal hoor je de hele dag herkenbare muziek: Gouwe ouwe muziek wordt afgewisseld met nieuwe muziek. Ieder uur hoort men het belangrijkste nieuws uit de regio of krijgt men een overzicht van evenementen en activiteiten in de streek. Iedere dag wordt tussen 18 en 19 uur het actualiteitenprogramma Achterhoek Totaal met nieuws en achtergronden bij het nieuws gepresenteerd. Op www.radioideaal.nl kan men het laatste nieuws lezen, foto's van evenementen bekijken en de agenda voor de komende periode inzien.