Skip Sidebar
Radio Ideaal

Radio Ideaal

Non-profit

Over ons

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Reclame-verkoper

Reclame-verkoper

Structureel werk · 2–4 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
BestuurLobbyingMarketing & Communicatie
Activiteit Delen
Radio Ideaal
#45122
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Radio-Ideaal/activiteiten/Reclame-verkoper/45122 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze lokale omroep zijn wij op zoek naar iemand die in de gemeente Lochem op zoek wil gaan naar en contact wil leggen met adverteerders.

Uitgebreide omschrijving

Radio Ideaal is dé lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst én Lochem. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en onze inkomsten bestaan voor een deel uit geld dat adverteerders betalen door reclame bij ons te maken voor hun bedrijf/ instelling.


In de gemeente Lochem zijn we op zoek naar iemand die contacten met bedrijven wil leggen en samen met hen de mogelijkheden wil bekijken om te adverteren op Radio Ideaal.


Durf je het aan om af te stappen op bedrijven in de gemeente Lochem en met hen in gesprek te gaan over de mogelijkheden van adverteren bij onze omroep? Dan zijn we op zoek naar jou!


We willen hier ook wel een vergoeding tegenover zetten maar daarover gaan we graag met je in gesprek!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Radio Ideaal > Reclame-verkoper

Over Radio Ideaal

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de Achterhoek. De radioprogramma’s zijn bestemd voor een brede doelgroep, waarbij het accent ligt op luisteraars van 35 tot 65 jaar. Op Radio Ideaal hoor je de hele dag herkenbare muziek: Gouwe ouwe muziek wordt afgewisseld met nieuwe muziek. Ieder uur hoort men het belangrijkste nieuws uit de regio of krijgt men een overzicht van evenementen en activiteiten in de streek. Iedere dag wordt tussen 18 en 19 uur het actualiteitenprogramma Achterhoek Totaal met nieuws en achtergronden bij het nieuws gepresenteerd. Op www.radioideaal.nl kan men het laatste nieuws lezen, foto's van evenementen bekijken en de agenda voor de komende periode inzien.