Skip Sidebar
Radio Ideaal

Radio Ideaal

Non-profit

Over ons

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Presentator

Presentator

Structureel werk · 1–2 uur/week
Stationsstraat 32a, 7021 CK Zelhem, Nederland
Buurt & omgevingOnderwijsGender gelijkheid
Activiteit Delen
Radio Ideaal
#30424
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Radio-Ideaal/activiteiten/Presentator/30424 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je belangstelling voor radiowerk en wil je wel een informatieprogramma presenteren of wil je het graag leren?

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar 

Radio Ideaal zoekt doorlopend nieuwe vrijwilligers om mee te helpen de nieuwsvoorziening te verzorgen, redactiewerk te verrichten, te fotograferen, techniek te verzorgen of een programma te maken. Ook bestuurders zijn van harte welkom om het huidige bestuur te versterken. Lijkt het je leuk om van een binnengekomen bericht een nieuwsbericht te maken? Actueel nieuws te verzorgen op onze website en/of social media, agenda- en nieuwsberichten te presenteren op de radio? Interviews te doen of te leren doen? foto’s of filmpjes te maken van evenementen bij jou in de buurt of elders in de gemeente Bronckhorst en/ of Lochem? Meld je aan en kom ons team dan versterken!  


Wat bieden wij 

Een gezellige club vrijwilligers, die samen de lokale omroep van de gemeente Bronckhorst en Lochem vormen. Wij hebben een mooie studio in Zelhem, die voorzien is van de laatste technieken. Ook in Lochem is een (kleine) studio in het Stadhuus gevestigd.  

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Radio Ideaal

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de Achterhoek. De radioprogramma’s zijn bestemd voor een brede doelgroep, waarbij het accent ligt op luisteraars van 35 tot 65 jaar. Op Radio Ideaal hoor je de hele dag herkenbare muziek: Gouwe ouwe muziek wordt afgewisseld met nieuwe muziek. Ieder uur hoort men het belangrijkste nieuws uit de regio of krijgt men een overzicht van evenementen en activiteiten in de streek. Iedere dag wordt tussen 18 en 19 uur het actualiteitenprogramma Achterhoek Totaal met nieuws en achtergronden bij het nieuws gepresenteerd. Op www.radioideaal.nl kan men het laatste nieuws lezen, foto's van evenementen bekijken en de agenda voor de komende periode inzien.