Skip Sidebar
Radio Ideaal

Radio Ideaal

Non-profit

Over ons

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Fotografen gezocht

Fotografen gezocht

Structureel werk
Stationsstraat 32a, 7021 CK Zelhem, Nederland
Buurt & omgevingOnderwijsKunst & cultuur
Activiteit Delen
Radio Ideaal
#41328
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Radio-Ideaal/activiteiten/Fotografen-gezocht/41328 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Radio Ideaal is op zoek naar vrijwilligers die foto's willen maken van evenementen binnen de gemeente Lochem en Bronckhorst.

Uitgebreide omschrijving

De foto's die de fotografen aanleveren worden getoond op de website van Radio Ideaal. Mensen die de website bezoeken vinden het leuk om foto's van activiteiten uit hun omgeving te bekijken.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Zelhem Activiteiten > Radio Ideaal > Fotografen gezocht

Over Radio Ideaal

Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten, oftewel Radio Ideaal, is de lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst en Lochem. Radio Ideaal is het gezelligste radiostation van de Achterhoek. De radioprogramma’s zijn bestemd voor een brede doelgroep, waarbij het accent ligt op luisteraars van 35 tot 65 jaar. Op Radio Ideaal hoor je de hele dag herkenbare muziek: Gouwe ouwe muziek wordt afgewisseld met nieuwe muziek. Ieder uur hoort men het belangrijkste nieuws uit de regio of krijgt men een overzicht van evenementen en activiteiten in de streek. Iedere dag wordt tussen 18 en 19 uur het actualiteitenprogramma Achterhoek Totaal met nieuws en achtergronden bij het nieuws gepresenteerd. Op www.radioideaal.nl kan men het laatste nieuws lezen, foto's van evenementen bekijken en de agenda voor de komende periode inzien.