Skip Sidebar
Philadelphia

Philadelphia

Non-profit

Over ons

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 8.600 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de ...

Mensen met een beperking
Deel
gezellig maatje gezocht in Gorssel

gezellig maatje gezocht in Gorssel

Structureel werk · 1-2 uur/maand · Start vanaf 29 jan 2024
Molenweg 39E, 7213 XC Gorssel, Nederland
CreatiefSociaal contactMaatje & buddyBuiten
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Philadelphia
#76330
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Philadelphia/activiteiten/gezellig-maatje-gezocht-in-Gorssel/76330 om je aan te melden

Contactpersoon

Petra Brummelhuis - GosenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Een 58 jarige man uit Gorssel zou het leuk vinden 1 x in de maand te wandelen, spelletje te doen of met een hobby bezig te zijn.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Philadelphia > gezellig maatje gezocht in Gorssel

Over Philadelphia

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 8.600 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis zoals: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. We weten ook hoe belangrijk het is om verbinding te maken en te behouden in de buurt. Daarom blijven onze locaties kleinschalig. We werken samen met andere zorgaanbieders, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en ondernemers uit de omgeving. Zodat we iedereen maatwerk kunnen bieden en succesvol bijdragen aan een prettig leven.
Philadelphia betekent letterlijk: naastenliefde. We werken vanuit de christelijke visie dat we van betekenis willen zijn voor elkaar. Vanuit deze visie dat de ene mens niets is zonder de andere mens geven wij ons zorgproces vorm. Samen met de mensen die wij ondersteunen, hun ouders, verwanten en belangenbehartigers bespreken wij wat de juiste vorm van hulp is. Zodat we snappen wat nodig is en bij deze wensen aan kunnen sluiten.