Klusser

Klusser

Structureel werk · 2–4 uur/week
Oosterwal 20, 7241 AR Lochem, Netherlands
Klussen
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Philadelphia
#30142
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Philadelphia/activiteiten/Klusser/30142 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij 2 'rechterhanden'?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Wij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking en willen dat onze cliënten gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.


We zijn op zoek naar

een handige man/vrouw die goed kleine klusjes kan doen voor cliënten in hun appartement en voor de algemene ruimtes.


Wat vragen we van je

Uiteraard moet je het leuk vinden om klusjes te doen voor cliënten met een verstandelijke beperking. Daarnaast waarderen onze cliënten het enorm als je ook contact met ze maakt. Heb je twee rechterhanden en vind je het leuk om iets voor ons te betekenen? Schrijf je dan snel! 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Philadelphia

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 8.600 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis zoals: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. We weten ook hoe belangrijk het is om verbinding te maken en te behouden in de buurt. Daarom blijven onze locaties kleinschalig. We werken samen met andere zorgaanbieders, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en ondernemers uit de omgeving. Zodat we iedereen maatwerk kunnen bieden en succesvol bijdragen aan een prettig leven.
Philadelphia betekent letterlijk: naastenliefde. We werken vanuit de christelijke visie dat we van betekenis willen zijn voor elkaar. Vanuit deze visie dat de ene mens niets is zonder de andere mens geven wij ons zorgproces vorm. Samen met de mensen die wij ondersteunen, hun ouders, verwanten en belangenbehartigers bespreken wij wat de juiste vorm van hulp is. Zodat we snappen wat nodig is en bij deze wensen aan kunnen sluiten.