Skip Sidebar
Philadelphia

Philadelphia

Non-profit

Over ons

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 8.600 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de ...

Mensen met een beperking
Deel
Creatieve vrijwilliger gezocht

Creatieve vrijwilliger gezocht

Structureel werk · 2–3 uur/week
Oosterwal 20, 7241 AR Lochem, Netherlands
Activiteiten begeleidenHandwerkenCreatief
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Philadelphia
#48978
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Philadelphia/activiteiten/Creatieve-vrijwilliger-gezocht/48978 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar iemand die graag op zaterdag of zondag met cliënten creatieve activiteiten wil ondernemen. Voor meer info, bericht maar!
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Philadelphia > Creatieve vrijwilliger gezocht

Over Philadelphia

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 8.600 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis zoals: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. We weten ook hoe belangrijk het is om verbinding te maken en te behouden in de buurt. Daarom blijven onze locaties kleinschalig. We werken samen met andere zorgaanbieders, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en ondernemers uit de omgeving. Zodat we iedereen maatwerk kunnen bieden en succesvol bijdragen aan een prettig leven.
Philadelphia betekent letterlijk: naastenliefde. We werken vanuit de christelijke visie dat we van betekenis willen zijn voor elkaar. Vanuit deze visie dat de ene mens niets is zonder de andere mens geven wij ons zorgproces vorm. Samen met de mensen die wij ondersteunen, hun ouders, verwanten en belangenbehartigers bespreken wij wat de juiste vorm van hulp is. Zodat we snappen wat nodig is en bij deze wensen aan kunnen sluiten.