Skip Sidebar

Over ons

De Julianaschool in het centrum van Almen is een school met een bijzonder onderwijsconcept. We leren kinderen de vakken en vaardigheden waar ze iets aan hebben en leren hen structuur aan te brengen in ...

Kinderen & JongerenOnderwijs
Deel
Openbare Basisschool de Julianaschool

Over Openbare Basisschool de Julianaschool

De Julianaschool in het centrum van Almen is een school met een bijzonder onderwijsconcept. We leren kinderen de vakken en vaardigheden waar ze iets aan hebben en leren hen structuur aan te brengen in de verschillende informatiestromen. We zijn gericht op de toekomst van kinderen, waarin naast rekenen, taal en lezen ook andere vaardigheden belangrijk zijn.
We gaan uit van de eigenheid van kinderen. Ze kunnen zoveel mogelijk zijn wie ze zijn en krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hiervoor bieden we een omgeving die daarbij past: veilig, rustig en ordelijk. De kinderen ervaren dat ze ertoe doen en meetellen. We spreken hen aan op hun kwaliteiten en dagen hen uit om hun grenzen te verleggen.
Elk kind heeft een eigen leerproces. We begeleiden dit en geven de kinderen ook zelf verantwoordelijkheid. We houden daarbij rekening met de leeftijd en de individuele mogelijkheden en geven zelf het goede voorbeeld.

Foto's