Collectanten en of coördinatoren

Collectanten en of coördinatoren

Taak · 2–4 uur
Van Hogendorplaan 23, 7241 HE Lochem, Netherlands
Buiten
Buurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Nierstichting Comité Lochem
#30214
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Nierstichting-Comite-Lochem/activiteiten/Collectanten-en-of-coordinatoren/30214 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met twee uurtjes tijd maak je de wereld van nierpatiënten weer groot. Help jij ons ook een handje mee?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht kunnen blijven leven.


We zijn op zoek naar

collectanten en of coördinatoren voor de Nierstichting Comité Lochem. Heb je talent om dingen goed te coördineren en vind je het leuk om onze stichting verder te helpen? Dan ben jij voor ons de juiste persoon!

Daarnaast is elk jaar, de derde week van september, de 'collecteweek' van de Nierstichting. Hiervoor zijn we nog steeds op zoek naar mensen die graag hun steentje willen bijdragen. In de middag of vroege avonduren mag je, in je eigen woonomgeving, op pad om geld op te halen voor de Nierstichting. Met twee uurtjes tijd maak je de wereld van nierpatiënten weer groot. Help jij ook mee in jouw eigen buurt?


Wat vragen we van je

Eerlijk, betrouwbaar, positief, representatief.


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Nierstichting Comité Lochem

Je nieren zijn van levensbelang. Daarom strijden we voor gezonde nieren en mensen met een nierziekte. Ook geven we speciale aandacht aan kinderen met een nierziekte en hun ouders. Want: je nieren zijn je leven. Jouw leven!