Skip Sidebar

Over ons

Tweehonderd jaar woonde de familie Van der Borch in Huis Verwolde en nog steeds is het huis uit 1776 in geheel originele staat te bekijken. U ziet de sfeervol ingerichte vertrekken op de ...

Kinderen & JongerenNatuur & MilieuKunst & cultuur
Deel

Gastvrouw of gastheer

2–4 uur/week
Jonker Emile Laan 4, 7245 TL Laren, Netherlands
Gastheer/vrouwSociaal contact
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen6 plaatsen over.
Deel activiteit
#30174
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Museum-Huis-Verwolde/activiteiten/Gastvrouw-of-gastheer/30174 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom ook werken als gastheer of gastvrouw in de theeschenkerij of winkel van Huis Verwolde. Een mooiere werkomgeving kun je je niet voorstellen!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Huis Verwolde, onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen, is een museum dat afwisselende activiteiten aanbiedt.

 

We zijn op zoek naar

enthousiaste collega's voor onze theeschenkerij of voor onze winkel. Voor onze theeschenkerij is het handig als je affiniteit hebt met horeca werkzaamheden. Je vindt het leuk om bezoekers van een goede kop koffie/ thee en wat lekkers te voorzien. Daarnaast help je bij het onderhoud en het schoonhouden van de theeschenkerij.

Voor de winkel is het prettig dat je het leuk vindt om uitleg te geven aan wat je kunt doen en zien bij Huis Verwolde. Je zorgt voor de verkoop van tickets en winkelartikelen.

 

Wat vragen we van je

Je bent minimaal 2 dagdelen per maand beschikbaar én over het gehele seizoen verdeeld, 6 keer op een weekenddag. Je bent geïnteresseerd in kunst en cultuur en je vindt zorg voor het cultureel erfgoed belangrijk. Daarnaast is het prettig dat je goed kunt omgaan met drukte, want tijdens de openstelling moet je redelijk snel kunnen handelen.


Wat bieden wij

Je werkt in een prachtige omgeving in een leuk team. Uiteraard wordt je eerst goed ingewerkt. Daarnaast ontvang je als vrijwilliger een pasje, waarmee je gratis toegang hebt tot alle opengestelde kastelen en je krijgt ook korting op allerlei andere activiteiten van Geldersch Landschap & Kasteelen.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Museum Huis Verwolde

Tweehonderd jaar woonde de familie Van der Borch in Huis Verwolde en nog steeds is het huis uit 1776 in geheel originele staat te bekijken. U ziet de sfeervol ingerichte vertrekken op de hoofdverdieping en komt onder andere langs de prachtig gerestaureerde Chinese kamer, salon en eetkamer.
In het onderhuis wordt u meegenomen in de voorbereidingen rondom de ‘Blijde Incomst’, de feestelijke inwijding van het huis voor de nieuwe bewoners. Audioverhalen, foto’s, historische gebruiksvoorwerpen en een kijkje in de keuken, laten invoelen hoe het was om te werken in dienst van de familie Van der Borch rond 1927.
Zowel het onderhuis als de hoofdverdieping bekijkt u op eigen gelegenheid.
In elk seizoen is het genieten in de tuin rondom het huis. Het park isvrij toegankelijk en open als het huis ook geopend is
Deze vrijwilligersvacature is verlopen6 plaatsen over.
Deel activiteit