Skip Sidebar

Over ons

De Meester G. Propschool is een gezellige openbare basisschool met ruim driehonderd leerlingen. Wij bieden de leerlingen een veilige en inspirerende omgeving, waarin ze op een plezierige manier veel ...

Kinderen & JongerenOnderwijs
Deel
Groenkanjers

Groenkanjers

Structureel werk · 1–2 uur/week
Burgemeester Leenstraat 11, 7242 AA Lochem, Netherlands
Advies & MentoringBuiten
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Meester G. Propschool
#30263
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Meester-G-Propschool/activiteiten/Groenkanjers/30263 om je aan te melden

Contactpersoon

Caralijne van der Heide-van UnenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De kinderen van onze meerscholengebouw 'De Garve' zijn blij met het prachtige schoolplein en de omringende tuin. Zorg jij met jouw 'groene vingers' ervoor, dat onze kinderen met veel plezier naar buiten blijven gaan?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Onze tuin, maar ook zeker onze kinderen zijn blij met de komst van 'Groenkanjers'. Vind je het leuk om onze vrijwillige tuinman maandelijks wat te komen ondersteunen in het tuinonderhoud? Laat het ons weten, want wij maken graag kennis met jouw 'groene enthousiaste vingers'.


Wat vragen we van je

Het is handig als je van aanpakken weet en je iets wil doen in een groene omgeving en de gezelligheid van een school. Dus heb je zo nu en dan wat tijd over, meld je dan bij ons aan! Als je het dan leuk vindt om hier vervolgens te komen helpen, vragen we nog wel naar een Verklaring Omtrent het Gedrag. De kosten hiervoor kan je bij ons weer declareren. 

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Meester G. Propschool

De Meester G. Propschool is een gezellige openbare basisschool met ruim driehonderd leerlingen. Wij bieden de leerlingen een veilige en inspirerende omgeving, waarin ze op een plezierige manier veel kunnen leren. We werken met actuele lesmethoden, daarbij hoort ook aanvullend het gebruik van digitale middelen, zoals tablets. De school ontwikkelt zich tot een Thinking for Learning school (T4L). In deze vorm van onderwijs neemt de school de kinderen mee in het ontwikkelen van de vaardigheden creatief denken, coöperatief werken en meedenkend leren. Uiteraard blijven we ons ook richten op leeropbrengsten, excellentiebeleid en ouderbetrokkenheid.