Medewerker Medische Hulpmiddelenbank

Medewerker Medische Hulpmiddelenbank

Structureel werk · 2–4 uur/week
Oosterbleek 16, 7241 DK Lochem, Netherlands
HulpverleningZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Medische Hulpmiddelenbank
#30202
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Medische-Hulpmiddelenbank/activiteiten/Medewerker-Medische-Hulpmiddelenbank/30202 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dit werk betekent veel voor de mensen waarvoor de Medische Hulpmiddelenbank voor bedoeld is. Dit geeft een hoop voldoening.
De blijdschap en dankbaarheid van de klanten is de beloning, daar doen we het voor.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

De Medische Hulpmiddelenbank is er voor mensen met een kleine beurs. We verstrekken in bruikleen medische hulpmiddelen die we krijgen van mensen die ze niet meer nodig hebben. Denk hierbij aan een rollator, rolstoel, postoel, douchestoel etc. Jouw taak is het in bruikleen geven en later weer in ontvangst nemen van materialen. Hierbij hoort ook de administratie.Het depot van de medische hulpmiddelenbank is gevestigd in Lochem in het Zorgcentrum Gudula op de Oosterwal 18.


Wat vragen we van je

De ideale vrijwilliger is sociaal, klantvriendelijk, flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar en discreet! Daarnaast ben je representatief en beheers je de Nederlandse taal. In overleg heb je een week 'dienst'. In die week beheer je de telefoon van de Medische Hulpmiddelenbank en maak je afspraken met de klanten wanneer je de hulpmiddelen uitgeeft of in ontvangst neemt. De week erop neemt een collega vrijwilliger het over. Zo rouleert het en zul je 1 keer per 3 a 4 weken een week lang 'dienst' hebben. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Medische Hulpmiddelenbank

De Medische Hulpmiddelenbank heeft als doel om mensen met een kleine beurs te ondersteunen door gratis medische hulpmiddelen te verstrekken.