Skip Navigation
Over ons

LochemEnergie is een initiatief van burgers die vinden dat we minder energie moeten gaan gebruiken, en dat de energie die we nodig hebben zoveel mogelijk in de gemeente Lochem geproduceerd moet gaan ...

Natuur & Milieu
Deel

Instagram-liefhebber / fotograaf

Flexibel
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen4 plaatsen over.
#30134
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/LochemEnergie-Elktrip/activiteiten/Instagram-liefhebber--fotograaf/30134 om je aan te melden
SamenvattingHelp jij mee, via social media, aan de verduurzaming van Lochem?
Uitgebreide omschrijving
Wie zijn wij
 
Lochem Energie wil de gemeente Lochem energieneutraal maken. We willen niet wachten op overheden of bedrijven maar zelf als burgers, met andere burgers aan de slag. Wij zorgen onder andere voor de aanleg en exploitatie van zonneparken, verhuren elektrische deelauto's en we hebben een energieloket met energiecoaches die de Lochemse burgers thuis bezoeken voor energiebesparingsadvies. 


We zijn op zoek naar
 
Enthousiaste vrijwilliger(s) die ons helpen om berichten en informatie te delen via social media. We willen daarmee vooral jonge mensen en jonge gezinnen bereiken.

Wat vragen we van je
 
Je bent een enthousiast gebruiker van social media en kunt leuke maar ook zinvolle berichten en/of foto's posten. Affiniteit met duurzaamheid is daarbij van belang. We vragen jou om 1 a 2 uur per week nieuwe berichten te maken, acties uit te zetten en interessante sites van anderen te volgen op sociale media. Wanneer je dat doet, kan je grotendeels zelf bepalen. 

Wat bieden wij
 
LochemEnergie is een organisatie met een kleine professionele kern, ongeveer 50 actieve vrijwilligers en bijna 900 leden. We werken veel vanuit onze eigen woon- werkplekken, maar we hebben ook een kantoor in het Stadshuus, waar we tevens werken en vergaderen. De communicatiegroep bestaat nu uit 4 personen. Onze activiteiten gaan echter sterk groeien de komende jaren en daarom zijn we actief op zoek naar meer mensen. Je bent van harte welkom!

Interesse?
Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.
 
De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over LochemEnergie/ Elktrip
LochemEnergie is een initiatief van burgers die vinden dat we minder energie moeten gaan gebruiken, en dat de energie die we nodig hebben zoveel mogelijk in de gemeente Lochem geproduceerd moet gaan worden. We willen de energietransitie versnellen. Een club met ambitie dus.
Door burgers (deskundige vrijwilligers) en bedrijven in de gemeente Lochem elkaar te laten helpen bij het bedenken en uitvoeren van energieoplossingen: individueel en collectief.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen4 plaatsen over.
#30134
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/LochemEnergie-Elktrip/activiteiten/Instagram-liefhebber--fotograaf/30134 om je aan te melden