Skip Sidebar

Over ons

LochemEnergie is een initiatief van burgers die vinden dat we minder energie moeten gaan gebruiken, en dat de energie die we nodig hebben zoveel mogelijk in de gemeente Lochem geproduceerd moet gaan ...

Natuur & Milieu
Deel

Energiecoach

Structureel werk · 1 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
LobbyingAdvies & Mentoring
Natuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
LochemEnergie/ Elktrip
#30252
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/LochemEnergie-Elktrip/activiteiten/Energiecoach/30252 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je huis verduurzamen, dat is hartstikke leuk want het levert veel op voor jezelf en je omgeving. Maar waar te beginnen? Zet je in als energiecoach bij LochemEnergie en help mensen op weg met een gratis energiegesprek!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

LochemEnergie wil de gemeente Lochem energieneutraal maken. We willen niet wachten op overheden of bedrijven maar zelf als burgers, met andere burgers aan de slag in een coöperatieve vereniging. Wij zorgen onder andere voor de aanleg en exploitatie van zonneparken, verhuren elektrische deelauto's en we hebben een energieloket met energiecoaches die de Lochemse burgers thuis bezoeken voor energiebesparingsadvies. We denken ook na over een wijkgerichte aanpak voor energiebesparing.We zijn op zoek naar

Enthousiaste vrijwilliger(s) die energiecoach willen worden. Dat betekent dat je met enige regelmaat energiegesprekken van 1-2 uur voert bij mensen thuis in de gemeente Lochem.


Wat vragen we van je

Je vindt verduurzaming van huizen en van onze mooie gemeente Lochem belangrijk en hebt daar al enige ervaring mee. Dat kan op verschillende gebieden zijn: technisch, organisatorisch, financieel, kennis van wijkaanpak, ... en je wilt daar graag andere mensen mee op weg helpen. 


Wat bieden wij

LochemEnergie is een organisatie met een kleine professionele kern, ongeveer 50 actieve vrijwilligers en bijna 900 leden. We hebben nu 15 energiecoaches, maar we hebben meer coaches nodig in de komende periode. Je krijgt een opleiding van 3 dagen. Daarna kan je aan de slag. Met regelmaat zijn er informatieve bijeenkomsten om kennis door te ontwikkelen met je collega-coaches en andere deskundigen van en via LochemEnergie. Van harte welkom!

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over LochemEnergie/ Elktrip

LochemEnergie is een initiatief van burgers die vinden dat we minder energie moeten gaan gebruiken, en dat de energie die we nodig hebben zoveel mogelijk in de gemeente Lochem geproduceerd moet gaan worden. We willen de energietransitie versnellen. Een club met ambitie dus.
Door burgers (deskundige vrijwilligers) en bedrijven in de gemeente Lochem elkaar te laten helpen bij het bedenken en uitvoeren van energieoplossingen: individueel en collectief.