Landgoed Verwolde (Laren GLD) | bosmannen

Landgoed Verwolde (Laren GLD) | bosmannen

Structureel werk · 3–6 uur/week
Jonker Emilelaan 5, 7245 TL Laren, Nederland
Gender gelijkheidNatuur & MilieuOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Landgoed Verwolde
#73003
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Landgoed-Verwolde/activiteiten/Landgoed-Verwolde-Laren-GLD--bosmannen/73003 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op landgoed Verwolde in Laren willen we de groep vrijwilligers uitbreiden

Uitgebreide omschrijving

Bosmannen: onderhouden van de natuur, snoekwerkzaamheden, zagen, kloven van (stook)hout; paden begaanbaar en veilig houden.


In de buitenlucht samen met gelijkgestemde natuurliefhebbers, de handen uit de mouwen steken, in eigen tempo. Nieuwe mensen ontmoeten, plezier hebben met elkaar, mooie gesprekken, een frisse neus halen, bewegen en energie opdoen, genieten van de mooie natuur en omgeving.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Landgoed Verwolde

Vrijwilligers landgoed Verwolde: Bosmannen en Moesgaardvrouwen

Op landgoed Verwolde in Laren willen we de groep vrijwilligers uitbreiden. Ons huidige team van Bosmannen (uiteraard zijn vrouwen ook van harte welkom) kan best wat versterking gebruiken. Zo ook bij de Moesgaardvrouwen (uiteraard zijn ook mannen hier van harte welkom)!

Bosmannen: De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de natuur op het landgoed: paden begaanbaar houden, snoeiwerkzaamheden, zagen en kloven van (stook-)hout.

Moesgaardvrouwen: De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de moesgaard, zaaien van bloemen, groenten en fruit, onkruid wieden en natuurlijk oogsten.

Met onderling respect en met name respect voor de mooie natuur om ons heen, zijn we op dinsdag- en woensdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur elke week met elkaar aan de slag om het landgoed bij te houden en aandacht te geven. Elke werkdag beginnen we onze ontmoeting met een kop koffie (of thee) en wat lekkers waarbij we overleggen wat we die ochtend gaan doen. Alles wordt gecoördineerd door onze bos- en natuurbeheerder die allen met raad en daad bijstaat.

Heb jij ook zin om je handen uit de mouwen te steken in een prachtige omgeving omringd door enthousiaste, inspirerende mensen, neem dan contact op met Sophia 06 28773850 – [email protected] of Chris 06 51211337 - [email protected], neem een kijkje op onze website www.landgoedverwolde.nl of… kom gewoon langs op dinsdag- of woensdagochtend om de sfeer te proeven!