Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers landgoed Verwolde: Bosmannen en Moesgaardvrouwen

Op landgoed Verwolde in Laren willen we de groep vrijwilligers uitbreiden. Ons huidige team van Bosmannen (uiteraard zijn vrouwen ook ...

Gender gelijkheidNatuur & MilieuOuderen
Deel
Landgoed Verwolde

Over Landgoed Verwolde

Vrijwilligers landgoed Verwolde: Bosmannen en Moesgaardvrouwen

Op landgoed Verwolde in Laren willen we de groep vrijwilligers uitbreiden. Ons huidige team van Bosmannen (uiteraard zijn vrouwen ook van harte welkom) kan best wat versterking gebruiken. Zo ook bij de Moesgaardvrouwen (uiteraard zijn ook mannen hier van harte welkom)!

Bosmannen: De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de natuur op het landgoed: paden begaanbaar houden, snoeiwerkzaamheden, zagen en kloven van (stook-)hout.

Moesgaardvrouwen: De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de moesgaard, zaaien van bloemen, groenten en fruit, onkruid wieden en natuurlijk oogsten.

Met onderling respect en met name respect voor de mooie natuur om ons heen, zijn we op dinsdag- en woensdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur elke week met elkaar aan de slag om het landgoed bij te houden en aandacht te geven. Elke werkdag beginnen we onze ontmoeting met een kop koffie (of thee) en wat lekkers waarbij we overleggen wat we die ochtend gaan doen. Alles wordt gecoördineerd door onze bos- en natuurbeheerder die allen met raad en daad bijstaat.

Heb jij ook zin om je handen uit de mouwen te steken in een prachtige omgeving omringd door enthousiaste, inspirerende mensen, neem dan contact op met Sophia 06 28773850 – [email protected] of Chris 06 51211337 - [email protected], neem een kijkje op onze website www.landgoedverwolde.nl of… kom gewoon langs op dinsdag- of woensdagochtend om de sfeer te proeven!

Onlangs toegevoegde activiteiten

Landgoed Verwolde (Laren GLD) | bosmannen
Structureel werk · 3–6 uur/week
Laren
Landgoed Verwolde (Laren GLD) | bosmannen
Op landgoed Verwolde in Laren willen we de groep vrijwilligers uitbreidenGeplaatst door Landgoed Verwolde

Foto's