'Helpende hand' bij Het Kamertheater

'Helpende hand' bij Het Kamertheater

Structureel werk · 1–2 uur/week
Wagenvoortsdijk 8, 7218 MR Almen, Netherlands
Koken & etenGastheer/vrouwSociaal contact
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Het Kamertheater
#30257
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Het-Kamertheater/activiteiten/Helpende-hand-bij-Het-Kamertheater/30257 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om op onregelmatige basis hier te helpen met de kassa en de bar tijdens voorstellingen. Zowel bij voorstellingen voor volwassenen als voor kinderen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Kamertheater is één van de kleinste professionele theaters van Nederland. Wij hebben op onregelmatige basis openbare voorstellingen. We hebben hier zowel voorstellingen voor volwassenen als kinderen. 


We zijn op zoek naar

Iemand die het leuk vindt af en toe te helpen met de kassa en de bar als hier een openbare voorstelling is. Meestal is het niet meer dan 3 keer per maand. Heel soms als we een voorstelling in een serie spelen is het vaker.


Wat vragen we van je

Het is prettig dat je publiek enthousiast kan ontvangen en mensen welkom laten voelen in ons mooie theater. Daarnaast mag je kaartjes verkopen, zowel contant als met pin-apparaat en kaartjes controleren. In de pauze is het fijn als je helpt met drankjes te verkopen.

 

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige en flexibele werkomgeving, waarin je eigen inzichten en creativiteit welkom zijn. Je kan de voorstellingen altijd bijwonen. Theatermaker Manja Bedner zal je persoonlijk begeleiden bij het vinden van je plek en als je er behoefte aan hebt kan je een paar keer gecoacht worden voor dit werk, maar ook als je een keer een presentatie gaat houden.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Het Kamertheater

Wij zijn een klein theater in Almen