Assistent PR medewerker

Assistent PR medewerker

Structureel werk
Wagenvoortsdijk 8, 7218 MR Almen, Netherlands
Activiteit Delen
Het Kamertheater
#30175
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Het-Kamertheater/activiteiten/Assistent-PR-medewerker/30175 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Unieke kans om in een hele kleine culturele organisatie mee te draaien. Vriendelijke en persoonlijke sfeer is ons kenmerk.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Kamertheater is het kleinste professionele theater in Nederland.
Een echt theatertje, in een klein houten huisje aan de rand van het bos in Almen. Er kunnen niet meer dan 35 mensen in, dus je krijgt bijna een privé voorstelling.In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor kinderen als volwassenen te zien.


We zijn op zoek naar

iemand die kan assisteren bij het PR werk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het invoeren van nieuwe voorstellingen op de website, online agenda's bijhouden en diverse andere computerwerkzaamheden. Daarnaast kan je, in samenwerking, leuke teksten over de voorstellingen schrijven en ga je mee op stap bij het verspreiden van flyers en posters. Ook vinden we het leuk als je mee kan denken in het opzetten en uitvoeren van nieuwe acties om het Kamertheater te promoten.


Wat vragen we van je

Je kan goed schrijven en je kunt goed omgaan met computers en internet.          Je hebt een positieve instelling en je vindt het leuk om naar theater te gaan.
Het zou fijn zijn als je zelf een laptop ter beschikking hebt. Ervaring met PR werk is wel fijn, maar niet noodzakelijk.

 

Interesse?
Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Het Kamertheater

Wij zijn een klein theater in Almen