Skip Sidebar

Over ons

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de ...

Mensen met een beperking
Deel
Word jij ons nieuwe gezicht?

Word jij ons nieuwe gezicht?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Lochemseweg 2, 7244 AB Barchem, Netherlands
WinkelSociaal contact
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Centerrr Barchem
#30295
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Barchem/activiteiten/Word-jij-ons-nieuwe-gezicht/30295 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je klantgericht en vind je het leuk om met geld om te gaan? Kom ons team van Centerrr Barchem dan versterken door ons te helpen achter de kassa.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

vrijwiligers die het leuk vinden om met geld om te gaan en ons gaan helpen achter de kassa. 


Wat vragen we van je

Als kassamedewerker ben je het gezicht van de winkel. Je bent klantgericht en je vindt het leuk om de kassa te bedienen. 


Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse actviteiten die we organiseren. 


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Barchem Activiteiten > Centerrr Barchem > Word jij ons nieuwe gezicht?

Over Centerrr Barchem

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.