Skip Navigation
Over ons

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de ...

Mensen met een beperking
Deel

Bezorg(st)er

2–4 uur/week
Lochemseweg 2, 7244 AB Barchem, Netherlands
WinkelOndersteunend werk
Mensen met een beperking
4 plaatsen over.
#30296
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Barchem/activiteiten/Bezorgster/30296 om je aan te melden
SamenvattingZet je in voor Centerrr Barchem en breng boodschappen bij mensen aan huis, die dit niet meer zelfstandig kunnen doen!
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

bezorg(st)ers die op verschillende momenten in de week bij onze klanten de boodschappen bezorgen. Op dit moment hebben wij een vaste ochtend, dit betreft vrijdagochtend. Daarnaast willen we deze service gaan uitbreiden en hopen we dat we op korte termijn meerdere vaste dagdelen hierin hebben.


Wat vragen we van je

Binnen ons concept hechten wij veel waarde aan mensen die goed in teamverband kunnen samenwerken. Vind je het daarnaast leuk om bij mensen aan huis te boodschappen te bezorgen? Kom dan met ons kennismaken. 


Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse actviteiten die we organiseren. 

 

Hoe kom ik er?
Over Centerrr Barchem
Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.

4 plaatsen over.
#30296
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Barchem/activiteiten/Bezorgster/30296 om je aan te melden